Söker du en gigchef?

Geist är till för er som har just det – Geist. Vi vill utmana interim-branschen med ett tänk utöver det vanliga. Vi levererar en gigchef som matchar era behov från dag ett.

Oavsett om det gäller ditt startup, ni går igenom en förändring eller om ni är en av de stora globala jättarna med snabba behov. För vi investerar i talang, specialistkompetens och erfarenhet som spänner över tre generationer.

Vi snappar upp talang i början av sin karriär. De är hungriga, har koll på det senaste inom er bransch och brinner för att omsätta sina kunskaper i verkligheten.

Vi har den rutinerade chefen där du kan lita på att du får kompetens som gör personen oumbärlig i vilken organisation som helst.

Vi vet också att det inte alltid är en chefsroll som behöver fyllas. Det kan vara ett projekt, förändringsarbete, en omorganisation eller produktlansering som ni behöver driva framåt. Även då har vi rätt person med rätt specialistkompetens för er.

Det du söker kallar många interimchef. Hos oss är de gigchefer. En flexibel medarbetare som anpassar sig efter er situation och behov.

Oavsett ålder, erfarenhet eller talang så har de alla en gemensam nämnare. De är och har Geist.

Hur funkar det med en gigchef?

Vi tror på en enkel, snabb och smidig process som gynnar alla parter utan att detaljer missas. Och vårt mål är att du ser oss som en förlängning av er HR-avdelning där du bestämmer när, hur och var.

Först går vi igenom era behov. Det gör vi i form av en brief. Med vår Gig Manager diskuterar du position, tidsperiod, team och teamdynamik, kompetenskrav och om det är brådskande. I nästa steg presenterar vi starka kandidater som sömlöst kommer att smälta in hos er. De som inte bara axlar rollen men som också tar er dit ni vill nå.

Vill du få in en hungrig talang kommer det med en extra fördel. Då ingår det nämligen en mentor med mångårig erfarenhet av er bransch. Mentorn är till för att du ska känna dig säker i ditt val av gigchef och för att vidare utveckla denna talang till en erfaren specialist. 

Är det i stället flera specialistkunskaper du är ute efter? Då bygger vi tillsammans slipade team som för ert företag framåt.

Skicka oss ett mail till info@geist.nu för att snacka vidare och ta nästa steg!

Vanliga frågor – och väldigt bra svar

Hur lång tid tar det innan någon är på plats?

Beroende på den kompetens och tajming ni söker kan ni ha någon på plats redan inom ett par dagar. Oavsett vad du föredrar avtalar du detta i din första kontakt med vår Gig manager.

 

Vad kostar det?

När du fyllt i din brief för den person du söker och innan vi satt i gång vårt arbete får du en tydlig offert med vad det kostar när någon är på plats.

Kan jag ta in någon för vilken tidsperiod som helst?

Det är helt du som väljer tidsperiod och omfattning per vecka/månad/år.

Jag vet inte hur länge jag behöver någon, kan jag ändå ta in en gigchef?

Du kan alltid ta in en gigchef och se vad som händer efter hand. I överenskommelse med gigchefen och Geist bestämmer ni sedan om ni vill fortsätta uppdraget eller avbryta det efter en viss tidsperiod.

Vad är mentorns roll exakt?

Mentorn är till för att stötta den mer juniora gigchefen i sin roll. Dels när det gäller positionen och prestation men även när det gäller karriär och personlig utveckling.