Om Geist

För oss på Geist är det extra viktigt att visa vägen och att hänga med i svängarna. För när ni lyckas – så lyckas vi!

I vårt nätverk har vi gigchefer för alla branscher, chefsnivåer och situationer. Ni känner kanske till termerna konsult eller interimare. Vi är framtidens interimbolag som erbjuder gigchefer. Med talang, erfarenhet och professionalism. Vi jobbar över generations och kunskapsgränser och Geist är vad vi och våra medarbetare har.

Geist är ett fristående dotterbolag till Gigstep som är den nya tidens konsultbolag. Vi fyller olika behov och samarbetar gärna där Geist täcker interimbehov med andra kunskapskrav.

Idag måste företag anpassa sig snabbt för att lyckas. För Geist är det därför extra viktigt att visa vägen och att hänga med i svängarna. För när ni lyckas – så lyckas vi!

Press

Vår drivkraft är att förändra interim branschen. Att ta fram flexibla lösningar för dagens arbetsmarknad. Det nya arbetslivet handlar om att tänka över gränserna. Såväl generationsgränser som anställningsformer. Vi tror på ett flexibelt arbetsliv där 9–5 livet kommer att omvandlas till ett hybridliv. I våra anställningsformer jobbar vi också aktivt för mångfald, jämställdhet och för att motverka åldersdiskriminering.

Har du pressfrågor som rör dessa ämnen kontakta oss.
Vi brinner nämligen lite extra för att främja framtidens arbetsmarknad.

Presskontakt:
Fredrik Mohlin

fredrik.mohlin@gigstep.se

0708737870