Därför ska du bli gigchef hos Geist

Oavsett om du vill jobba i kortare eller längre perioder och oberoende av din ålder tror Geist på talang, potential, erfarenhet och kompetens.

Har du en specialistkompetens som branschen skriker efter? Vi lovar att inte skrika på dig. Däremot ger vi dig ett nätverk, något att falla tillbaka på, spännande uppdragsgivare och hjälp med att marknadsföra dig.

Våra gigchef-uppdrag är lika olika som våra kunder. Det kan handla om allt från att hoppa in ett par månader för någon som är sjukskriven till att starta upp en ny avdelning för att leda en förändringsresa framåt.

Många pratar om dig som konsult, interimschef eller interimare. Hos oss är du Gigchef. En talang! Vill du ha trygghet och fem veckors semester varje år? Då är vi inte för dig. Vill du jobba med det du brinner för? Och ändå inte låta jobbet stå i vägen för ditt liv och när du vill resa? För dig har vi skapat Geist. Ett företag där hybrid och remote är lika normaliserat som ett 9 till 5 jobb.

Oavsett om du vill jobba i kortare eller längre perioder och oberoende av din ålder tror Geist på talang, potential, erfarenhet och kompetens.

Är du en erfaren konsult som vet hur du ger företagen den energikick de ibland behöver? Då vill vi jobba med dig. Vi vill också lära känna dig som gig chef. Vad är det som får upp din puls? På och utanför ett uppdrag. Vi matchar dig med lämpliga uppdrag och utvecklar din karriär. Oavsett var du befinner dig i den.

Ännu inte så många års erfarenhet som chef och specialist? Är du hungrig och flexibel och vill jobba med det du brinner för utan att låta jobbet ta över ditt liv? Då är Geist helt rätt för dig. Hos oss kan du utvecklas. Får du ett uppdrag som gigchef hos oss får du dessutom en mentor som hjälper dig på och utanför arbetsplatsen och kom ihåg – hos oss finns inga dumma frågor.

Oavsett var du är i din karriär är Geist för dig som vill fortsätta utmana dig själv. På och utanför jobbet. Och som inte vill tumma på din frihet för det.

 

Har du alltid velat ha din egen agent? Någon som förhandlar åt dig, tar hand om det jobbiga och för din karriär framåt. Så ser vi oss. Det enda vi förväntar oss av dig är att du har vad vi är – Geist.