Geist by Gigstep utser PA Prabert till VD

av | 2023-03-29 | Pressmeddelande

Gigsteps dotterbolag Geist by Gigstep tar in PA Prabert som VD. Geist är Gigsteps satsning på interimchefer. Bolaget startades som en naturlig utvidgning av det succékoncept som byggts upp för giggare i olika branscher.

 

– Vi har hittat helt rätt person att tillsammans med bygga upp Geist till det nytänkande bolag vi vill skapa, på samman sätt som vi gjort med Gigstep. PA är rutinerad inom ledningsgamet, har ett stort nätverk, är kreativ och har erfarenhet som entreprenör. Marie, jag och hela teamet ser fram emot att arbeta tillsammans med honom och bygga upp Geist till det bästa alternativet på marknaden för chefer som vill gigga, säger Fredrik Mohlin som grundat Gigstep tillsammans med Marie Norén.

PA Prabert har en bakgrund i ledningspositioner inom olika branscher med många år inom marknadsföring och kommunikation på konsultsidan. Han har även varit engagerad i olika styrelser bland annat för bransch- och intresseorganisationer i Sverige och internationellt. Hans senaste uppdrag var som vice VD och Chief Communication Officer i koncernledningen på ett försäkringsbolag.

– För att uttrycka det väldigt enkelt, skitkul! Jag har genom åren haft kontakt med många rekryterings- och interimbolag. Det Marie och Fredrik skapat är något helt annat och som är helt rätt i tiden. Allt pekar på att i arbetslivet framöver kommer flexibilitet vara vad som krävs. Då är giggande väsentlig för alla delar och nivåer i bolag och organisationer. Fler och fler chefer och specialister vill också ha den möjligheten och det skall vi med Geist möjliggöra. Ungefär som en agent inom sportvärlden. Det jag kan bidra med, förutom kunskapen att driva och skapa tillväxt i bolag, är hur vi skall nå ut till uppdragsgivare och våra gigchefer, säger PA Prabert

Prabert har redan smygstartat och är också med i bolagets nya podd, Gentelligentpodden, om hur organisationer skall dra nytta av medarbetare från olika generationer. I Geist by Gigstep finns från starten också Peter Eyermann med som rådgivare och partner.

För ytterligare information kontakta:

PA Prabert, 0734 489 421, pa@geist.nu
Fredrik Mohlin, 0708 737 870 fredrik.mohlin@gigstep.se